15000 Dollar Tornooi

17-07-2017

Van 22 tot 29 juli stond het Internationaal Dames 15.000 dollar tornooi op de agenda van TCM.

Luc Geukens organiseerde dit evenement  gedurende 5 jaar, sedert de komst van LTA in Maaseik, op onze club.

Hij heeft daar, samen met zijn hele familie, veel tijd en energie in gestoken. En ook dit jaar wilde hij dit nog graag doen maar daar de internationale bond  besliste  om het budget van deze tornooien op te trekken van 10 naar 15.000 dollar heeft Luc wijselijk beslist om dit niet meer te organiseren.

Temeer daar hij elk jaar opnieuw zelf gezocht heeft naar sponsors om dit tornooi te bekostigen. Zijn standpunt was van in den beginne dat hij er in geen enkel geval de club financieel mee wilde belasten.

Jammer maar helaas... wij respecteren de mening van Luc volledig en danken hem van harte voor zijn engagement gedurende de laatste 5 jaren.

Het internationaal juniorentornooi, dat plaats heeft van 12 augustus tot 19 augustus zal zeker doorgaan, hiervan zijn de financiële lasten niet zo zwaar en dit is, voor velen van onze eigen LTA-spelers een heel interessant tornooi om aan deel te nemen.

Noteer deze datum  in jullie agenda’s. Het loont zeker de moeite om naar onze club te komen en de  internationale jongens en meisjes in actie te zien. Zij brengen tennis van zeer hoog niveau!

De organisatie hiervan ligt ook bij Luc en zijn familie en Christa Royakkers.


Bedankt Luc, Christa, Marielle, Christine, Arne en Britt!

 

 

En... van niveau gesproken ... vergeet ook niet in te schrijven voor ons gezelligheidstornooi: het Maaslandtornooi start op 26 juli en eindigt op zaterdag 5 augustus. Je hebt nog enkele dagen om in te schrijven www.maaslandtornooi.be