Jeugd competitie winter en voorjaar 2023-2024

september - juni 2023-2024

Tijdens de winter-en voorjaarsperiode bieden we training "jeugd competitie" aan op alle dagen.

Advies voor jeugd competitiespeler is 3 tot 4 maal per week trainen in een groepje van 3 spelers.

Aanvullend is er ook weer de mogelijkheid om in te schrijven voor een grotere groepstraining. De trainers trachten hier  een zo homogeen mogelijk groep samen te stellen.

Wat houdt een groepstraining in : er wordt gewerkt in aanvankelijk kleine groepjes op meerdere banen met meerdere trainers en opdrachten ahv een doorschuifsysteem; het grote voordeel van een groepstraining is dat je met spelers traint van verschillende niveau's. Op deze manier zijn we ook in staat om tacktiek meer aan bod te laten komen. Voor deze groepstrainingen kan u niet direct inschrijven, maar u kan op het inschrijvingsformulier wel aangeven of u interesse heeft. Wij contacteren u dan over de mogelijkheden, tarieven en uren. 

Wedstrijdtraining of laddercompetitie op zaterdagnamiddag en zondag in samenwerking met clubs uit omstreken. Meer info hieromtrent volgt binnenkort.

We starten deze winter ook met specifieke conditietraingen voor tennisspelers. In de komende weken verschijnt er meer info hieromtrent. Je kan alvast hieronder jouw interesse aanduiden.

Let op: onze tarieven zijn gebaseerd op 1 uur per week en deze worden aangepast in verhouding met het aantal uren dat de kinderen wensen les te volgen. U kiest bij het inschrijven automatisch voor een lesgroep van 3 spelers. Spelers die les wensen in een groepje met 2 of privé les, kunnen een mail sturen naar luc@tennis-lta.be, dan bekijken we samen de opties.

De trainers zijn verantwoordelijk voor de indeling van de groepen. We proberen steeds spelers met dezelfde doelstelling, competitieve instelling en hetzelfde niveau samen te zetten.

RACKET NODIG: LTA werkt samen met Cordage en heeft een gamma testrackets ter beschikking, meer info vraag ernaar.

    

 Wanneer ?

  • sessie 1: van maandag 11 sept t/m zondag 24 dec (14 weken) !! de trainingen van 24 dec worden georganiseerd op 7 januari !!
    Geen les: van maandag 30 okt  t/m zondag 5 nov, herfstvakantie, voor een alternatief tijdens deze week: zie 'stages' NIEUW: officieel INDOORtornooi TCM jeugd onder 16 tijdens de herfstvakantie

  • sessie 2: van maandag 8 jan t/m zondag 31 maart  (11 weken)
    Geen les: van maandag 12 feb t/m zondag 18 feb, krokusvakantie, voor een alternatief tijdens deze week: zie 'stages'

  • sessie 3: van maandag 15 april t/m zondag 2 juni (7 weken)

             Geen les do en vr 9+10 mei (hemelvaart); ma 20 mei (pinkstermaandag)

 DE WEEK VAN 3 JUNI WORDEN ER INHAALTRAININGEN GEORGANISEERD.

Kostprijs (pp)?

  • sessie 1:          261 € (met 3 spelers)
  • sessie 2&3:      305 € (met 3 spelers)

Voor de spelers die trainen op zaterdag of zondag, rekenen we enkel sessie 2 aan, vermits de trainingen tijdens het voorjaar NIET doorgaan op zaterdag en zondag omwille van interclub.

Voor de spelers die in het weekend gepland staan tijdens de winter en in het voorjaar toch wensen verder te trainen maken we voor sessie 3 een herplanning en zij betalen sessie 2 + 3

  • Kostprijs enkel sessie 2:   207 € (in een groepje van 3 spelers)

Na het invullen en verzenden van uw inschrijvingsformulier ontvangt u van ons per direct een bevestiging via het mail adres dat u bij inschrijving opgeeft als 'contact E mail'. Nadien ontvangt u van ons een onkostennota via hetzelfde mail adres. U maakt het bedrag over op het vermelde rek nr met vermelding van de volledige naam van de speler en het nummer van de onkostennota.

De spelers zijn automatisch ingeschreven voor de 3 sessies. Voor sessie 1 ontvangt u de rekening begin oktober, voor sessie 2 & 3 einde december. 

Let op: vanaf het voorjaar trainen we buiten en maken we gebruik van de buitenbanen van TC Maaseik. Alle spelers dienen lid (of bijlid) te zijn van de tennisclub. Niet enkel voor het gebruik van de buitenbanen, maar ook voor de verzekering en gunsttarief voor de indoorbanen. Meer inlichtingen hierover kan u terugvinden onder het item 'over TCM'.

Info?

Luc Clauwers (luc@tennis-lta.be - 0497/39.44.39.)
Verantwoordelijke jeugd competitie

(straat+huisnr/postcode+gemeente)
(dd/mm/jjjj)
(graag een gsm nummer gekoppeld aan whatsapp, wij gebruiken deze app voor communicatie in de groepen)
(gelieve mailadres ouders in te vullen voor verdere communicatie)
hoe meer opties hoe makkelijker we voor jou een gepast uur kunnen vinden!
De lesvoorwaarden kan je terugvinden onder de rubriek "trainingen/overzicht"