kidstennis WIT BLAUW en ROOD winter en voorjaar 2020-2021

september 2020 - juni 2021

Kidstenns wit Voor kinderen vanaf 3 jaar. In deze kleur gaan kinderen op een plezierige manier bewegen en spelen in een tenniswereld. Ze beleven plezier en maken vriendjes. De algemene motorische vorming wordt gestimuleerd met coördinatie-oefeningen en algemene bewegingservaring met een eerste aanzet voor de verschillende technieken.

Kidstennis blauw Voor kinderen tussen de 5 en 6 jaar. We spelen op een klein veld, laag net met mousse of foamballen. We maken kennis met het echte tennisspel. Er worden veel basis oefeningen gegeven naar het juiste contactpunt en om de specifieke coördinatie te verbeteren. Veel spelen en plezier beleven blijven de blauwe draad.

Kidstennis rood Voor kinderen tussen de 7 (8) jaar. We spelen nog steeds op een klein veld, laag net met mousse, foam of softballen. Het terrein is al iets groter dan in blauw, de bewegingen worden hierdoor iets ruimer, voorbereiding en uitzwaai leren we hier aan. Veel spelen en plezier hebben blijven de rode draad.

Info ? ga naar www.tennisvlaanderen.be en zoek onder item 'kidstennis'.

Wanneer ?

Tijdens de winter- en voorjaarsperiode bieden we kidstennis WIT aan op woensdag van 16u00-17u00 of .....

Tijdens de winter-en voorjaarsperiode  bieden we kidstennis BLAUW en ROOD  aan op weekdagen tussen 16h00 en 18h00 & vrijdag tussen 16u00-18u00.

 

  • sessie 1: van maandag 14 sept t/m zondag 20 dec (13 weken)
    Geen les: van maandag 2 nov  t/m zondag 8 nov, herfstvakantie, voor een alternatief tijdens deze week: zie 'stages'

  • sessie 2: van maandag 4 jan t/m zondag 4 april  (12 weken)
    Geen les: van maandag 15 feb t/m zondag 21 feb, krokusvakantie, voor een alternatief tijdens deze week: zie 'stages'

  • sessie 3: van maandag 19  april t/m zondag 6 juni (7 weken)

  • Geen les do en vr 13+14 mei (hemelvaart); ma 24 mei (pinkstermaandag)

 

Kostprijs wit :

sessie 1 (13 weken): 103€ (1x per week groepstraining op woensdag) ONDER VOORBEHOUD! AFH VAN DE GROTE VAN DE GROEP

sessie 2 en 3 (19 weken): 135€ (1 x per week groepstraining op woensdag) ONDER VOORBEHOUD! AFH VAN DE GROTE VAN DE GROEP

Kostprijs rood/blauw:

sessie 1 (13 weken): 243€ (1 x per week in kleine groep van 3 spelers en 1 x per week groepstraining op vrijdag 17u00-18u00) ONDER VOORBEHOUD! AFH VAN DE GROTE VAN DE GROEP

sessie 2 en sessie 3 (19 weken):  325 €  (1 x per week in kleine groep van 3 spelers en 1 x per week groepstraining op vrijdag 17u00-18u00) ONDER VOORBEHOUD! AFH VAN DE GROTE VAN DE GROEP

Na het invullen en verzenden van uw inschrijvingsformulier ontvangt u van ons per direct een bevestiging via het mail adres dat u bij inschrijving opgeeft als 'contact E mail'. Begin oktober ontvangt u van ons een onkostennota via hetzelfde mail adres. U maakt het bedrag over op het vermelde rek nr met vermelding van de volledige naam van de speler èn het nummer van de onkostennota.

BELANGRIJK Indien de kinderen tijdens deze periode van 32 weken het kidstennis "WIT, BLAUW of ROOD" ontgroeien, neemt de veranwtoordelijke trainster, Christine Geukens, contact met u op. De speler mag dan vervroegd doorstromen naar de volgende kleur. Indien u akkoord bent ontvangt u naderhand de eventuele  tarief wijziging. 

Kinderen die meerdere uren per week willen trainen, of privé les wensen, dienen contact op te nemen met de verantwoordelijke trainster ivm de mogelijkheden (christine@tennis-lta.be)

Let op:  Alle spelers dienen lid (of bijlid) te zijn van de TC Maaseik en dit niet enkel voor het gebruik van de buitenbanen, maar ook voor de verzekering. Meer inlichtingen hierover kan u terugvinden onder het item 'over TCM'.

Voor meer info ?
Geukens Christine (kidstennis.lta@gmail.com of 0476/35.14.44.)
Verantwoordelijke kidstennis wit blauw en rood

(graag een gsm nummer gekoppeld aan whatsapp, wij gebruiken deze app voor communicatie in de groepen)
De lesvoorwaarden kan je terugvinden onder de rubriek "trainingen/overzicht".